Įvardijo, kodėl nesiseka


Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) Civilinės saugos valdybos viršininkas Edgaras Geda teigė, jog Lietuvos šioje srityje rezultatai, lyginant su kitomis Baltijos šalimis, yra geresni.

„Mes esame gerokai nuėję į priekį. Nepaisant visų nuomonių, bet mūsų šalyje procesas juda teisiniu, praktiniu požiūriu kol kas lenkiame savo kaimynus. Dėl to džiugu, bet problemų visose veiklose visada yra. Kai žmonės dirba, jų visada yra“, – tikino PAGD atstovas E. Geda.

Geriausiai, pasak pašnekovo, sekasi mažesnėms savivaldybėms, bet Kauno rajonas išskiriamas dėl to, kad gana didelis gyventojų skaičius – per 100 tūkst., leidžia turėti gerus rezultatus.

„Kas ten yra aktualu, kad šiai savivaldybei ypatingai pavyko susitarti su daugiabučių namų bendrijomis ir rasti sutarimą dėl priedangų parinkimo, jas paženklinti“, – laidoje „Delfi diena“ kalbėjo PAGD atstovas.

Gerai, bet ar gyventojai žino?


Civilinės saugos specialistas Saulius Zabulėnas laidoje „Delfi diena“ kalbėjo, jog nors tikslai ir yra iškelti geri, ir eiti link reikiamo procento sekasi, tik yra tam tikrų niuansų priedangų turėtojams arba valdytojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)