Jau anksčiau tapo žinoma, kad Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų kandidatė siekti prezidento posto bus premjerė Ingrida Šimonytė, Lietuvos valstiečių žaliųjų sąjunga iškėlė buvusio sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos kandidatūrą, Lietuvos regionų partija rems Kazlų Rūdos merą Mantą Varašką. Apie sprendimą siekti prezidento posto paskelbė ir keli nepriklausomi kandidatai, jie save iškėlė patys. Ar dar liko nežinomųjų, kai jau yra tiek kandidatų?

„Leiskite pajuokauti, – juk Nausėda dar nepareiškė, kad dalyvaus, taigi čia nežinomasis, ir labai didelis. Jei jis staiga sugalvotų nedalyvauti, tai įsivaizduokite, kaip pasikeistų situacija, – tada atsirastų intriga, nes visi kiti kandidatai būtų apylygiai, neliktų aiškaus lyderio. O jei Nausėda dalyvaus, tai tos intrigos beveik ir nebus“, – DELFI TV laidoje „Iš esmės“ įvertino MRU politologas Vytautas Dumbliauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)