Rinkimų kampanija turi būti lyg boksas


Kokios politinės kovos prezidento rinkimuose galima tikėtis – įdomios ar nuobodžios?

„Jei ji bus agresyvi, jei kandidatai bus agresyvūs, pirmiausia – ne Nausėda, jis gali toks būti, bet jam neapsimoka, jis turi norėti tokios nuobodžios, paprastos kampanijos, kur jau visi susitaikę su mintimi, kad jis laimės, ir taip ir įvyktų. O visiems kitiems, ne Šimonytei, o likusiesiems – tiek Vėgėlei, Verygai, Tutkui ir kitiems reikia būti matomiems, jiems reikia tapti tokiais, kad būtų svarstytinas variantas, svarstytinas kandidatas, tai jie turi būti pikti, nes jie turi į save atkreipti dėmesį, tai mes to ir lauksime. Jei jie tai sugebės tai padaryti, jei sugebės įtikinti žmones, kad jų mintys ir idėjos yra aktualios, galbūt tada turėsime įdomesnę kampaniją“, – kalbėjo K. Gečas.

Jis turėjo patarimų ir Gedrimui Jeglinskui bei Dainiui Žalimui, kurie apie savo kandidatavimą paskelbė jau senokai, tačiau vis dar nėra labai ryškiai matomi.

„Kalbant apie Žalimą, kiek man teko matyti, jis labai intelektualus ir inteligentiškas žmogus, o čia yra gatvės muštynės, čia reikia paprastų, labai aiškių žinučių paprastiems žmonėms, net tokių radikalių, daug emocijų. Čia ne teisinių išvedžiojimų reikia, čia reikia duoti į kaktą tiesmukai, piktai, ir tai yra va toks dramos žanras, netgi boksas tam tikras“, – rinkimų kovą vaizdžiai apibūdino K. Gečas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)