„Norėčiau, kad būtų gauta visa informacija, ar tai yra tiesa, o jie tai tiesa, tai čia yra Konstitucijos pažeidimas“, - posėdyje sakė E. Klumbys.

Pats Ž. Šilgalis DELFI sakė nebuvęs išrinktas LFF viceprezidentu, kuris turėtų laikinai vadovauti federacijai.

„Aš tik pasakiau, kad galbūt galėčiau laikinai pagelbėti futbolui, kaip ir bet kuriai sporto šakai. Ir viskas. Po to kitą dieną, nežinau kodėl ir iš kur, žiniasklaida pranešė kaip faktą, kad Ž. Šilgalis išrinktas. Man pačiam tai buvo netikėta. Po to visi skambina ir visa kita, o aš nieko nežinau ir negaliu paaiškinti“, - teigė politikas.

„Vykdomajame komitete tas klausimas nebuvo įtrauktas į darbotvarkę. Jeigu tą klausimą ir svarstys, tai tik po dviejų savaičių, nes dabar nėra jokių sprendimų, net nėra, ką kalbėti“, - pridūrė Ž. Šilgalis.

DELFI primena, kad rugsėjo 7 d. naujienų agentūra ELTA pacitavo futbolas.lt žinutę, jog Ž. Šilgalis išrinktas LFF viceprezidentu, o pareigų negalint eiti prezidentui, viceprezidentas vadovauja federacijai.

Kaip žinoma, Kauno miesto apylinkės teismas nuo pareigų pusei metų nušalino LFF prezidentą Julių Kvedarą, teisėsaugai tiriant galimus finansinius nusikaltimus.