Šalia partijos pirmininko Sauliaus Skvernelio bei buvusio socialinės apsaugos ir darbo ministro Lino Kukuraičio skyriai diskutuoja ir apie buvusį NATO generalinio sekretoriaus pavaduotoją Giedrimą Jeglinską.

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ administracijos vadovas Arnoldas Pikžirnis Delfi antradienį sakė, kad partija kandidatą į prezidentus tvirtins lapkričio mėnesį.

„Mūsų bendruomenė šiuo metu aktyviai diskutuoja apie galimus kandidatus visuose trijuose rinkimuose. Galutinius atsakymus dėl kandidato į Prezidentus turėsime lapkričio mėnesį“, – komentavo A. Pikžirnis.

Jis patvirtino, jog keli skyriai svarsto kelti ir G. Jeglinsko kandidatūrą.

„Dėl Jūsų minimų kandidatų – galiu patvirtinti, kad tai dažnai skyrių atstovų įvardijami kaip potencialūs kandidatai. Tiek partijos Pirmininkas Saulius Skvernelis, tiek jo pavaduotojas, buvęs Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis.

Buvęs NATO generalinio sekretoriaus pavaduotojas Giedrimas Jeglinskas nėra partijos narys, jis turi partijos draugo statusą, bet galiu patvirtinti, kad yra skyrių, svarstančių galimybę kelti jo kandidatūrą“, – tikino Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ administracijos vadovas.

Oficialiai partijos skyriai savo kandidatūras teiks nuo spalio 11 iki lapkričio 5 dienos.

Delfi primena, kad prezidento rinkimai vyks kitų metų gegužės mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)