Kauno gatvėje įsikūrusio darželio direktorė tvirtino, kad jautėsi blogai ir atėjo tik palikti dokumentus, o ne dirbti, nes nuo ryto užsirašė pas gydytoją.

O girtumas esą galėjo likti po vestuvių, kuriose dalyvavo savaitgalį. „Iš ryto jaučiausi blogai. Šeštadienį ir sekmadienį buvau vestuvėse, tikriausiai peršalau, skaudėjo galvą. Į darbą nuėjau tik palikti dokumentus, niekur iš kabineto nėjau”, – aiškino direktorė.

Klaipėdos savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėja Laima Prižgintienė patvirtino, kad viena iš jos darbuotojų vyko į „Inkarėlį”, jog būtų užfiksuotas faktas ir direktorė nušalinta nuo pareigų, kol bus atliekamas tyrimas.

Vaikų lopšelio-darželio „Inkarėlis“ vedėjos R. Savvos karjeros perspektyvos turėtų paaiškėti šiandien darbo dienos pabaigoje. Tuo metu įstaigos direktorė toliau dirba savo darbo vietoje, apie tai praneša portalas kauno.diena.lt.

Pirmadienį lopšelio-darželio darbuotojai nustebo pamatę direktorę darbe.

R. Savva sukvietė pavaldines ir surengė trumpą susirinkimą. Ji atsiprašė visų už savo poelgį ir prašė suteikti dar vieną galimybę.

„Vakar surinkau kolektyvą ir atsiprašiau, nors aš tuo metu buvau ne darbo vietoje, darbo santykių jokių nevedžiau. Dabar laukiu tarnybinio patikrinimo išvadų. Jeigu būtų suteiktas šansas, norėčiau dirbti“, – kalbėjo 65-erių R. Savva, cituoja kauno.diena.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją