Kaip BNS informavo partijos atstovas spaudai Paulius Paulaitis, tarybos nariai iš viso jau patvirtino 67 kandidatus į 71 vienmandatę rinkimų apygardą šių metų Seimo rinkimuose, keturis likusius vienmandatininkus dar planuojama patvirtinti partijos suvažiavime balandžio mėnesį.

Sąraše be jau anksčiau patvirtintų „darbiečių“ kandidatų, nuspręsta, kad kultūros ministras Šarūnas Birutis kandidatuos Nalšios apygardoje, susisiekimo viceministras Saulius Girdauskas - Panemunės, švietimo ir mokslo viceministrė Genoveita Krasauskienė - Pajūrio apygardoje, krašto apsaugos viceministras Marijus Velička parlamentaro posto sieks Kelmės - Šiaulių apygardoje. Seimo nariai Vilija Filipovičienė ir Sergejus Dmitrijevas kandidatūras kels Vilniuje, atitinkamai Panerių ir Verkių apygardose, parlamentarė Dangutė Mikutienė - Trakų-Vievio, kolegos Seime Zita Žvikienė ir Viktoras Fiodorovas - Radviliškio bei Kaišiadorių-Elektrėnų apygardose.

Didžiausios diskusijos kilo dėl sujungtos Molėtų-Širvintų apygardos, kurioje siūlyta deleguoti parlamentarą Petrą Čimbarą, tačiau dalis Širvintų skyriaus atstovų pasiūlė vietoje jo deleguoti Joną Pinskų. Po balsavimo taryba apsisprendė apygardą palikti P. Čimbarui,

Darbo partija Seime šiuo metu turi 29 atstovus. Parlamento rinkimai vyks spalio mėnesį.