Skelbiama, kad Vaidai Raugelei pavesta kuruoti miesto priežiūros, miesto vystymo, paslaugų miestiečiams bei ugdymo sritis. Lina Šukytė-Korsakė rūpinsis aplinkosaugos, kultūros, sporto, jaunimo reikalų, vaikų ir jaunimo teisių apsaugos, gyventojų užimtumo ir migracijos, kultūros paveldo, turizmo sritimis, LR lyčių lygybės, lygių galimybių įstatymų nuostatų įgyvendinimu, antikorupcijos priemonėmis.

Vaida Raugelė turi daugiau kaip 10 metų politinės patirties, taip pat daugiau kaip 10 metų vadovaujamo darbo patirties biudžetiniame bei privačiame sektoriuje, yra edukologijos bakalaurė, turi teisinių žinių, projektų valdymo patirties.

Tuo metu antroji vicemerė Lina Šukytė-Korsakė yra baigusi visuomenės sveikatos ir slaugos mokslus, turi magistro laipsnį, yra dėsčiusi universitete, dirbusi slaugos srityje, turi politinės patirties.

Primenama, kad abi vicemerės buvo išrinktos į savivaldybės tarybą: Vaida Raugelė – su politiniu komitetu „Ištikimi Klaipėdai“, Lina Šukytė-Korsakė – su partija „Laisvė ir teisingumas“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją