„Kelionė į Baltarusiją V. Putinui prilygo skrydžiui į Mėnulį“, – kalbėdamas apie vizitą pas Baltarijos autokratą Aliaksandrą Lukašenką konstatavo Rusijos lyderį itin gerai pažinojęs, tačiau galiausiai Kremliaus elito nemalonę užsitraukęs ir jau kuris laikas užsienyje gyvenantis rusų milijardierius S. Pugačiovas.

Jis atskleidė ir kitas V. Putino asmenines savybes, dėl kurių jam kelionė į Baltarusiją turėjo tapti rimtu išbandymu ir dėl kurių įvyko ne vienas keistas nesusipratimas. Pavyzdžiui, nuolat vėluojantis V. Putinas po kelias valandas vertė laukti kitų valstybių vadovus.

„Ir tai jis daro toli gražu ne bandydamas išsidirbinėti, priežastis kita: jis pats – labai neorganizuotas ir lėtas“, – Ukrainos žurnalisto Dmitrijaus Gordono laidoje pasakojo Kremliaus bankininku kadaise vadintas milijardierius.

S. Pugačiovas pateikė ir konkrečių pavyzdžių. Nusprendus kur nors išvykti 14 valandą, visi susirinko ir laukė paties V. Putino. Praeina keturios valandos, tačiau jis vis dar nepasirodo.

„Tuo metu jis galbūt dar su pižama sėdi, televizorių žiūri, su kuo nors telefonu kalbasi. Jis – labai neorganizuotas žmogus“, – pastebėjo buvęs jo bičiulis.

Buvęs įtakingas Rusijos oligarchas pastebi, kad puldamas Ukrainą V. Putinas iš tiesų nei norėjo, nei planavo pradėti karą ir pateikia labai įdomią versiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)