„Kol kas šiai dienai, šiai minutei esu sulaukęs daugiausiai vilniečių pasitikėjimo, Tėvynės sąjungos frakcija kol kas irgi, atrodo, kad lyderiauja. Jei ta tendencija išsilaikys, matyt, jau galime kalbėti apie tai, kad antrame ture po dviejų savaičių būsime“, - kalbėjo jis.

VRK kol kas yra suskaičiavusi tik 11 Vilniaus apylinkių balsus. Kol kas rinkimų rezultatai rodo, kad V. Benkunskas rungsis su Artūru Zuoku.

„Mes siūlome vilniečiams žiūrėti į priekį ir rinktis ateitį, nesižvalgyti atgal, neieškoti praeities šmėklų“, - paklaustas, kaip žada laimėti prieš A. Zuoką antrame ture, kalbėjo jis.

V. Benkunskas pabrėžė, kad antrame ture kova prasideda nuo nulio, todėl svarbu, kad vilniečiai aktyviai balsuotų antrame ture.

„Ne, kova nėra baigta, ir labai reikia, kad kiekvienas vilnietis ateitų ir išreikštų savo poziciją ir rinktųsi ateities Vilnių“, - teigė jis.

Konservatorių partijos rinkimų štabo vadovas A. Vyšniauskas žurnalistams sakė, kad partiją džiugina pirmieji ateinantys rezultatai.

„Pirmiausiai todėl, kad panašu, jog visi mūsų merai, kurie yra šiuo metu merais, keliauja į antrąjį rinkimų turą. Turime gerus rezultatus didžiuosiuose miestuose“, - teigė jis.

A. Vyšniauskas pabrėžė, kad džiugina rezultatai iš Vilniaus, kur V. Benkunskas, panašu, kad pirmauja ir konservatoriai greičiausiai turės solidžią frakciją.

„Rezultatai Klaipėdoje taip pat yra neblogi, panašu, kad keliaujame į antrąjį rinkimų turą, yra keletas mažesnių savivaldybių, kur turėsime augimą, antrus turus, galimybę pasiekti gerą rezultatą“, - kalbėjo A. Vyšniauskas, pabrėžęs, kad nereikia atsipalaiduoti, nes tai yra tik dalis kelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją