Pirmadienį darbininkai ėmėsi šalinti „Taip“ simboliką nuo pastato fasado. Didžiulės nuotraukos su A. Zuoku ir kitais partijos lyderiais netruko virsti šiukšlių krūva.

Kaip DELFI teigė vienas „Taip“ lyderių Miroslavas Monkevičius, patalpos Gynėjų gatvėje buvo reikalingos tik rinkimų laikotarpiui.

„Mes nuo pat pradžių taip ir planavome, kad šios patalpos bus mūsų rinkiminis štabas ir kartu būstinė, kurioje mes galėtume ir susitikinėti su rinkėjais, ir vykdyti visą su rinkimais susijusią veiklą. Ir planavome, kad rinkimams pasibaigus, nuo lapkričio pradžios, mums šių patalpų nebereikės“, - kalbėjo M. Monkevičius.

Anot jo, partijos būstinė šiuo metu yra ten, kur ji registruota: Užupio g. 25, netoli paties A. Zuoko namo. Tačiau „Taip“ esą ieškosis naujų patalpų.

„Planuojame. Šiuo metu esame Užupyje, ir kai tik surasime tinkamas ir optimalias patalpas – galbūt ir persikraustysime“, - sakė M. Monkevičius.

Partija „Taip“ įsteigta praėjusių metų pabaigoje. Priešingai nei to paties pavadinimo visuomeninis judėjimas, laimėjęs 2011 m. savivaldos rinkimus Vilniuje, Seimo rinkimuose ši partija sensacijos nepateikė. „Taip“ daugiamandatėje apygardoje surinko tik 1,76 proc. balsų, pralaimėjimus patyrė ir visi jos kandidatai vienmandatėse. Taigi A. Zuoko partija naujajame Seime neturi nė vieno atstovo.