„Ne, taip negali būti tokių dalykų. Mano vyras vienmandatėje nekandidatuoja, o aš kandidatuosiu Senamiesčio apygardoje. Praėjusiuose rinkimuose ten kandidatavo mano vyras, bet mano vyras prieš mane tai tikrai nekandidatuos. Pas mus šeimoje tokių dalykų negali būti“, - DELFI sakė A. Zuokienė.

Paklausta, ar nesibaimina, jog apygarda, buvusi nepalanki A. Zuokui, gali būti nepalanki ir jai, politikė teigė konkurencijos nesibaiminanti, nes žino savo stipriąsias puses.

„Sprendžia rinkėjai. Aš nieko nebijau, darau savo darbą, žinau stipriąsias puses, ir žinau, kad aš, kaip vienmandatininkė, būčiau puiki, nes tikrai bendrauju su žmonėmis, moku išklausyti, moku atkreipti dėmesį į jų problemas ir jas spręsti“, - teigė politikė.

Jos teigimu, Vilnius su pavydu gali žvelgti į Kaune rinktus Seimo narius, kurie iš tiesų atstovauja miesto interesams.

„Vilnius galėtų mokytis iš Kauno. Kai pažiūriu, kaip Kauno vienmandatininkai atstovauja savo apygardoms, kaip kaimiškų rajonų vienmandatininkai atstovauja savo apygardoms, kaip vienmandatininkai žino savo rajonuose esančias problemas, tai vilniečiai politikai mano, kad užtenka jų garsios pavardės“, - svarstė A. Zuokienė.

DELFI primena, kad A. Zuokienė Seimo nare tapo iš parlamento pasitraukus sutuoktiniui A. Zuokui, kuris 2008-aisiais į Seimą vedė Liberalų ir centro sąjungos sąrašą. Palikęs Seimą A. Zuokas pasitraukė ir iš liberalcentristų gretų bei įkūrė sąjungą ir partiją „Taip“.

Pati A. Zuokienė partijai „Taip“ nepriklauso.