Liepdavo filmuotis

Darijos košmarai prasidėjo vaikystėje. „Visada turėjau gerų draugų, bet niekur nesijaučiau saugi, svarbi ir gera, kaip kiti mano amžiaus vaikai. Buvau apleista visomis prasmėmis: rūbai, maistas, emocinis palaikymas, kurio vaikui taip reikia – visų šitų dalykų neturėjau. Namai buvo labai apleisti, neveikė skalbimo mašina, neveikė tualeto vandens nuleidimas, virtuvė atrodė baisiai, neplauti indai, lipšnūs paviršiai. Tėvas rūkydavo namuose, kur rūkydavo, ten ir kratydavo pelenus. Labai dvokė. Ir aš nebuvau tvarkinga“, – pasakojo moteris.

Bet tai nebuvo blogiausia. Kai jai buvo vos 3-4 metukai, Darija pirmą kartą patyrė seksualinį priekabiavimą. „Pirmas prisiminimas apie tai, kad mano tėvas, eidamas į virtuvę, atskleidė savo chalatą ir parodė savo „privačią vietą“. Buvau maža, nes reikėjo iškelti ranką, kad pirštu parodyčiau, ir paklausiau, kas čia. Jis tada iškart prisidengė. Mama tuo metu irgi buvo virtuvėje, bet ji to nematė“, – pasakojo Darija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)