„Aš sakyčiau, kad šitas pavadinimas NATO ežeras yra daugiau toks metaforinis pasidžiaugimas, kad dvi šalia mūsų esančios valstybės dar prisijungė prie Aljanso. Iš tiesų negalima nuvertinti priešo. Nereikia išvis nuvertinti priešo. Geriau jį pervertinti. Mes negalime pamiršti, kad dar yra Petrogradas su jūrų uostu ir laivynu bei čia pat prie mūsų sienos yra vadinamasis nepaskandinamas lėktuvnešis – Karaliaučius, kur taip pat gali būti koncentruojamos Rusijos pajėgos.

Suprantama, kad įstojus Švedijai, kuri turi didelę jūrinę Baltijos sieną, Gotlando sala gali būti naudojama kaip puikus placdarmas. Tačiau priešininkas čia pat ir Karaliaučius niekur nedingo. Tos liūdnos žemės, kurios nuo viduramžių iš vienų rankų į kitas pereina, su tokiais genocidais gyventojų, jos dar čia. Ir ten yra priešininkas“, – sako atsargos pulkininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)