Antradienį iš žemyno gilumos artės aukštesnio atmosferos slėgio sūkurys. Naktį žymesnis lietus mažai tikėtinas, nebent dieną vietomis truputį palis. Vėjas krypties beveik nepakeis. Jis pūs iš pietryčių, pietų, 6-11 m/s greičiu. Naktį temperatūra neskubėdama pažemės iki 3-8, dieną stengsis pakilti iki 6-11 laipsnių šilumos.

Trečiadienį drėgmės banga daug kur paliks nedidelio lietaus požymius. Naktį pietų, pietryčių vėjas susilpnės iki 3-8 m/s, dieną įsibėgės iki 7-12 m/s. Temperatūra labai keistis neketina. Žemiausia temperatūra naktį svyruos tarp 3-8, aukščiausia dieną tarp 6-11 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį yra tikimybė, kad užlipsime ant orų permainų slenksčio. Nors ketvirtadienį žymesnių orų permainų dar neturėtumėm pastebėti. Lietus mažai tikėtinas. Vidutinio stiprumo vėjas pietryčių krypties keisti neketina. Dieną laikysis 3-8, dieną tik 4-9 laipsnių šiluma.

Penktadienį yra tikimybė, kad iš žemyno gilumos atsėlins šaltesnių orų banga. Ši banga daug kritulių nežada atnešti, tačiau mėgins priminti, kad ne už kalnų ir žiema.

Šaltinis
Temos
Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)