Nemažai vietovių jis praslinks ir ne po kartą, vietomis bus gana intensyvus, griaudės perkūnija. Vėjas pasisuks iš pietvakarių, vakarų, stiprės, vietomis jau sulauksime 15–18 m/s siekiančių gūsių. Didžiąją dienos dalį jie numatomi pajūryje, o kituose regionuose gūsingas vėjas laukiamas užslinkus trumpalaikio lietaus debesims. Dėl didelio debesuotumo, lietaus ir vėjo, temperatūra šalyje kils tik iki 18–23 laipsnių šilumos.

Pirmadienio naktį debesys kiek prasisklaidys mažiau pragiedrulių bus šiaurinėje Lietuvos dalyje. Trumpo lietaus sulauksime tik vietomis, daugiausia šiaurės vakariniuose rajonuose. Kai kur gali vieną kitą kartą sugriaudėti perkūnija. Pietvakarių vėjas išliks stiprokas, Šiaurės vakarų Lietuvoje vietomis gūsiai sieks 15–20 m/s. Temperatūra pažemės iki 11–16 laipsnių.

Pirmadienio naktį pietinėje šalies dalyje saulės bus daugiau, o šiaurės vakarinėje pusėje debesuotumas išliks didesnis, ten praslinks trumpi lietūs, vietomis gali sugriaudėti perkūnija. Vėjas ir toliau nerims, nemalonus bus visoje šalyje, o šiaurės vakarinėje pusėje daug kur gūsiuose siekiantis 15–20 m/s. Oras įdienojus sušils iki 19–24 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją