Vietomis debesys gali trumpam prasisklaidyti, tačiau iš saulės daug šilumos tikėtis nereikėtų – aukščiausia oro temperatūra antradienį sieks 2-7 laipsnius šalčio; šilčiausia bus Vakarų Lietuvoje. Taip pat stiprės šiaurės vakarų vėjai, kurių greitis daugelyje rajonų pasieks 9-14 m/s, vietomis su 15-18 m/s gūsiais. Pietvakarinėje šalies dalyje dėl sustiprėjusių vėjų galimas pustymas, trumpa pūga.

Naktį iš antradienio į trečiadienį kai kur truputį pasnigs. Vietomis susidarys plikledis. Vėjas pūs vakarų, pietvakarių, 7-12 m/s, o dienos metu pereis į pietinių krypčių, taps kiek gūsingesnis. Žemiausia oro temperatūra pasieks 12-17 laipsnių šalčio, pajūryje bus apie 8-10 laipsnių šalčio. Dieną taip pat turėtų negausiai pasnigti, o oras šils nežymiai, tik vienu kitu laipsniu.

Ketvirtadienį daug kur negausiai pasnigs. Vėjas vis dar bus stiprus, 9-14 m/s, naktį pietryčių krypties, o dieną besikeičiantis ir silpnesnis, 6-11 m/s. Nakties metu oro temperatūra bus 3-8 laipsnių šalčio, o rytiniuose rajonuose neturėtų nukristi žemiau 9-11. Ketvirtadienio diena numatoma vėl juntamai šiltesnė – didžiojoje dalyje rajonų oro temperatūra svyruos tarp 4 laipsnių šalčio ir 1 laipsnio šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją