Vaizdo įrašo turinio dėl asmens apsaugos duomenų ir nepadorių vaizdų atskleisti negalime. Jame matomas galimai nepilnametis asmuo, tikėtina, miega ir nereaguoja į aplinką. Tuo tarpu kitas vyras užsiima neteisėtais veiksmais.

„Vakar, rugsėjo 17 d., policijoje buvo pradėtas aplinkybių patikslinimas dėl jaunesnio nei 16 metų asmens tvirkinimo (BK 153 str.) Aplinkybių patikslinimas buvo nedelsiant pradėtas po to, kai vakar į policijos pareigūnus kreipėsi 37 metų moteris, kuri savo penkiolikmečio sūnaus telefone rado tam tikrą informaciją, kuri moteriai sukėlė įtarimą ir nerimą, kad prie jos sūnaus galėjo būti seksualiai priekabiaujama“, - komentavo Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Kristina Janulevičienė.

Šaltinių duomenimis, vaizdo įrašas galėjo būti filmuojamas požeminiuose garažuose.

Išaiškėjus, kad vaizdo įrašas yra platinimas socialinuose tinkluose, ši detalė taip pat perduota policijos pareigūnams. Aplinkybių patikslinimo metu paaiškės, ar bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

AlytusPlius.lt šaltinių duomenimis, įrašas galėjo būti filmuotas Pulko gatvėje esančiuose požeminiuose garažuose. Pasak šaltinių, iraše matomas suaugęs vyras gali būti pastovios gyvenamosios vietos neturintis asmuo, kuris galėjo būti kurstomas tam tikriems veiksmams dėl žadamo atlygio.

Logotipas