Pati D. Norkienė DELFI patvirtino ištekanti.

Paklausta, ar jos išrinktasis A. Sakalas, D. Norkienė patarė paklausti jo paties ir pasisiūlė jam paduoti ragelį. „Gal galiu paduoti Jums ragelį?“, – šalia esančio žmogaus klustelėjo D. Norkienė.

Telefoną paėmęs A. Sakalas DELFI patvirtino dar kartą vedantis. „Teisybė, tačiau apie tai nenorėčiau kalbėti, tai privatus reikalas. Kada, irgi nenoriu sakyti“, – teigė politikos veteranas.

S. Sakalas patvirtino, kad jo išrinktoji – D. Norkienė. Politikui tai bus trečioji santuoka.

Birželio pabaigoje Anapilin išėjo antroji A. Sakalo žmona Rita. Ji buvo pirmoji konservatorių lyderio Vytauto Landsbergio žmona.

A. Sakalas nenorėjo atskleisti, kaip į žinią reagavo jo šeima. „Daug kas įdomu žmonėms, smalsumas žmonių neribotas, tačiau nereiškia, kad turiu tenkinti visų smalsumą. Daugiau apie tai nenoriu kalbėti“, – detalių apie artėjančias vestuves neatskleidė A. Sakalas.

A. Sakalas buvo Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys, Nepriklausomybės akto signataras, Seimo narys, Seimo vicepirmininkas, Europos Parlamento narys, vienas socialdemokratų partijos steigėjų ir jos pirmininkas.

Vilniaus universitete profesoriavęs A. Sakalas yra monografijos apie puslaidininkių fiziką ir apie 250 mokslinių darbų, 16 išradimų ir 2 atradimų autorius.