„Galėtų šitaip tęstis amžinai, Aujė, dabar geriausi NTA laikai“, – filmuke niūnuoja ir šoka NTA darbuotojai. Pastarosiomis dienomis filmukas pasklido socialiniuose tinkluose.

NTA Komunikacijos skyriaus vedėja Živilė Navickaitė-Babkin DELFI sakė, kad filmas sukurtas prieš metus NTA minint dešimtmetį. Idėja sukurti filmuką kilo vienam darbuotojui, jis su kolegomis filmuką kūrė ir montavo.

„Kolektyvas norėjo kaip nors įamžinti šią datą, visi sutiko laisvu po darbo metu pasifilmuoti. Buvo padarytas dainos garso įrašas, kolektyvui tai buvo smagi atrakcija“, – kalbėjo Ž. Navickaitė-Babkin. Pasak jos, filmukas parodo, kad NTA yra kūrybingų, aktyvių, savo darbą mylinčių žmonių.

Apie filmuką sužinojo visa Lietuva, kai jis buvo pasiūlytas akcijai „Aš myliu savo įmonę“ ir patalpintas svetainėje youtube.com. Nors akcija skirta tik privačioms įmonėms, organizatoriai padarė išimtį ir sutiko priimti filmuką apie NTA.

Ž. Navickaitė-Babkin atkreipė dėmesį, kad tai mėgėjiškas kūrinys, kuris prieš metus kolektyvui buvo svarbus. „Kaip ir visada, sulaukėme įvairiausių atsiliepimų. Mums svarbu, kad tai buvo kolektyvo subūrimo būdas, buvo daug teigiamų emocijų“, – sakė NTA atstovė.