Likus mažiau nei mėnesiui iki Lietuvos teismų elektroninių paslaugų portalo logotipo konkurso pabaigos, NTA pasiekia pirmieji vizualiniai teismų elektroninių paslaugų pristatymo sprendimai. Darbų autoriai į portalo logotipo konkursą pažvelgė labai rimtai ir pateikė ne vieną kūrybinį sprendimą.
 
„Teismų sistema per pastaruosius keltą metų tapusi gerokai atviresne ne tik žiniasklaidai, bet ir visai visuomenei, kviečia prie jos prisiliesti ir jaunosios kartos atstovus. Šiame konkurse, kuriant teismų elektroninių paslaugų portalo logotipą, turi puikią galimybę pasireikšti visi, kam įdomi informacinių technologijų sritis –  nesvarbu, ar tai kompiuterinių grafinio dizaino programų mėgėjai – moksleiviai ar studentai, ar su grafinėmis programomis dirbantys profesionalai. Visi kviečiami kurti ir dalyvauti”, – pranešime cituojama NTA Komunikacijos skyriaus vedėja Živilė Navickaitė-Babkin.
 
Geriausio logotipo autorius paaiškės gruodį, jo laukia puikus prizas – planšetinis kompiuteris.  Konkurso nugalėtoją išrinks komisija (60 proc. galutinio balo) ir visuomenė NTA socialinio profilio „Facebook“ paskyroje (40 proc. galutinio balo).