Nusipirkęs paviljoną turgelyje 43-ejų metų T. Martišius susidūrė su aršia konkurencija. Klientai daug dažniau įsigyti vaisių užsukdavo ne pas jį, o pas priešais dirbantį azerbaidžanietį Samirą (vardas pakeistas).

„Jis ne kartą mane įžeidinėjo dėl to, kad iš jo niekas nieko neperka, o visi eina pas mus“, – pasakojo Samiras.

Surengė „akciją“


T. Martišius pasakojo kiek kitokią istoriją, esą Samiras nuolat rašinėjo dėl jo įvairiausius skundus, būtent todėl nusprendė surengti tai, ką pats įvardino, kaip „akciją“.

Ant vieno A4 formato lapo verslininkas atspausdino užrašus: „NEPIRK IŠ ČIURBANŲ LAUKE PRIEŠAIS PIRK IŠ ŪKIO TIESIAI!!!“, o ant kito: „NEPIRK !!! VAISIŲ IŠ ČIURBANŲ NES GALI TEKTI GERTI..... ESPUMIZAMA!“. Juos užkabino ant savo paviljono, visiems akivaizdžiai matomoje vietoje.

„Praeiviai pradėjo manęs klausinėti, kas čia vyksta, kodėl parašyta nepirkti iš juodukų, nes nusinuodys“, – prisiminė Samiras.

Jis iškvietė policiją. Po maždaug dviejų valandų atvykę pareigūnai nieko neteisėto neįžvelgė, tačiau pareikalavo užrašus nukabinti. T. Martišius dar kiek pasiginčijo, tačiau galiausiai sutiko nuimti lapus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)