Devyni iš dešimties vyrų puikiai žino, kur rasti tepalų lygio matuoklį, tačiau tik kas antras turi bent elementarių anatominių žinių.

89 proc. apklausoje dalyvavusių stipriosios lyties atstovų teigia žiną, kur yra automobilio radiatorius, skelbia „Lloydspharmacy Online Doctor“. Tačiau tik 6 proc. respondentų teisingai įvardijo pagrindines erekcijos sutrikimų priežastis. Net trečdalis apklausoje dalyvavusių vyro mano, jog erekcija gali sutrikti dėl pernelyg prigludusių džinsų.

Paprašyti parodyti pagrindinius lytinius organus, teisingai tai padarė tik 52 proc. Vienas iš 12 apklaustųjų manė, jog jie yra labai neįprastose vietose, pavyzdžiui, ausyje.

Mokslų daktaras Tomas Brettas, seksualinės sveikatos specialistas, teigia: „Puikiai žinome, jog svarbiausi dalykai vyro gyvenime yra du – tai seksas ir jo automobilis“.

„Jeigu automobilis dirba ne taip, kaip reikėtų, statistinis britas jaučiasi užtikrintas galįs atidaryti variklio dangtį ir problemą išspręsti“, - apklausos rezultatus komentuoja specialistas.

„Tačiau, kai kalba pasisuka apie lyties organus, vyrai sunkiai gali įvardyti potencialią problemą“, - įsitikinęs T. Brettas.