21 metų mergina susikūrė savo pačios tinklalapį VirginsWanted2.com, kuriame vėl pardavinėja savo nekaltybę. Ji tvirtina niekada neturėjusi lytinių santykių su vyru, kuris pirmąjį kartą už jos nekaltybę pasiūlė 483 tūkst. dolerių, rašo ibtimes.co.uk.

Minėtas aukcionas vyko australų kino kūrėjo Jasono Siseley, 2009 metais pradėjusio dirbti su „Virgins Wanted“ projektu, svetainėje. Jį laimėjo japonų milijonierius, vardu Natsu.

Aukcionui pasibaigus, C. Migliorini turėjo susitikti su Natsu ir slaptoje vietoje su juo pasimylėti.

Tačiau studentė, kuri vėliau pozavo ne vienam žurnalui, įskaitant „Playboy“, tikina, jog šis sandoris niekada nebuvo įgyvendintas iki galo ir nori pakartoti aukcioną per savo pačios tinklalapį.

„Na, pasirodžiusi daugelyje žiniasklaidos šaltinių daugelyje šalių, nusprendžiau iš tiesų parduoti aukcione savo nekaltybę“, - sakė ji laikraščiui „The Huffington Post“.

Savo pačios tinklalapyje ji paaiškina, kodėl pardavinėja nekaltybę iš naujo: „Aukcionas dėl mano ir Justino nesutarimų nebuvo įgyvendintas taip, kaip turėjo būti. Viename Sidnėjaus restorane buvau susitikusi su Natsu. Tai nebuvo 53 metų vyras, kaip sakė Justinas. Tai buvo jaunas 21 metų japonas“.

„Aš tebesu skaisti visomis prasmėmis ir turiu įrodymus. Taigi su niekuo neturėjau jokių seksualinių santykių ir niekas šiame pasaulyje negali tvirtinti priešingai. Nusprendžiau susikurti savo pačios tinklalapį, kad parduočiau savo nekaltybę. Šį kartą viskas bus tikra, taigi vyrai ar moterys gali siūlyti savo kainą“.

Aukciono pabaiga numatyta gruodžio 12 dieną, tačiau iki šiol ji dar nesulaukė nė vieno pasiūlymo.

Brazilijos svetainei purepeople.com C. Migliorini teigė, kad pradinė jos nekaltybės kaina yra 1 mln. dolerių ir kad ji tikisi gauti 1,5 mln. dolerių. Vadindama save garsiausia XXI amžiaus skaisčia mergele, C. Migliorini apie prekybą savo nekaltybe taip pat rašo knygą.