"Man patinka savo asmeninį gyvenimą išlaikyti asmeniniu", sakė princas Williamas, paveldėjęs savo velionės motinos princesės Dianos charizmatinį žavesį.

Savo 18-ojo gimtadienio, įvyksiančio kitą trečiadienį, proga duotame interviu Williamas sakė: "Aš tikrai labai džiaugiuosi, kad Itone jaučiausi kaip paprastas moksleivis, nevarginamas žiniasklaidos dėmesio".

Dianos grožiu ir drovia šypsena apdovanotas Williamas elitinėje Itono mokykloje, kurią lankė penkerius metus, prisipažino, kad dėmesys jį vargina. Tačiau jis yra labai dėkingas, kad žiniasklaida laikėsi po Dianos mirties 1997 metais duoto pažado ir leido jam ramiai mokytis.

"Man nepatinka dėmesys. Tuomet aš jaučiuosi nesmagiai. Tačiau aš labai vertinu ramybę Itone, leidusią man visą dėmesį sutelkti į mokslus ir linksmintis kartu su draugais netrikdomam foto objektyvų", teigė princas.

"Žmonių princui" taip pat svarbus neformalumas. Jis prašė nesikreipti į jį Jūsų Karališkoji Didenybe, o vadinti tiesiog Williamu. Jis taip pat nenori, kad prieš jį žmonės darytų reveransą ar sveikintųsi nusilenkdami.