Forumų tinklalapyje „Reddit“ sūnus parašė, kad gavo elektroninį laišką iš „FutureMe“ svetainės, kurioje galima nustatyti, kad parašytas laiškas būtų išsiųstas konkrečiu laikotarpiu ateityje.

Rašydamas apie laišką sūnus papasakojo: „Jis man parašė, kad labai didžiuojasi, kad aš esu valstybės sienos apsaugos tarnybos viršininkas, ir kad jis mane myli.“

„Išties gera gauti nuo jo laišką praėjus tiek laiko po jo mirties.“

Vyriškis papasakojo „Mail Online“, kad laiško turinys yra pernelyg asmeniškas, todėl jis juo nesidalins, ir atskleidė tik pirmas porą pastraipų. Jau pirmas sakinys atskleidžia gerą jo tėvo humoro jausmą.

„Sveikas, Sūnau, kalbu su tavimi iš kapo, ūūūūū. Visada sakiau, kad grįšiu ir tau vaidensiuosi“, – rašoma laiške.

„Rimtai, kai tu skaitysi šį laišką, aš jau būsiu miręs. Tikiuosi, kad dabar jau apsipratai su gyvenimu be savo senojo tėvo ir padedi savo motinai apsiprasti. Visiškai neabejoju, kad sugebėsi ja rūpintis taip pat gerai, kaip rūpinausi aš.“

Toliau tėvas, kuris tuo metu jau sirgo, dalijasi su sūnumi savo išmintimi, baimindamasis, kad negalės jos perduoti, nes gydymas atims visas jėgas.

„Noriu tau išsakyti kelias mintis ir pasidalinti keliomis įžvalgomis, kurių mes taip ir neaptarėme per tuos paskutinius kelis mėnesius, kai aš dar galėjau rišliai kalbėti (įtariu, kad morfinas pavertė mane panašiu į daržovę. Tikiuosi, kad pralinksminau tave keliomis padoriomis haliucinacijomis ar tauškalais)“, – rašo jis.

„Visų pirma, noriu tau pasakyti, kad labai didžiuojuosi...“

Tolesnio laiško turinio „Reddit“ vartotojas, pasivadinęs „Beersie_McSlurrp“, neatskleidžia.

Svetainė „FutureMe“ suteikia vartotojams galimybę išsiųsti sau laišką į ateitį, be to, registruoti vartotojai gali nusiųsti tokį laišką ir kitiems.

Šioje svetainėje rašoma, kad tokia žinutė gali būti įkvepianti arba pasitarnauti kaip „spyris į užpakalį“ – bet kokiu atveju, elektroninis laiškas visada bus tikslesnis nei atmintis.