Gruzijoje įsigalėjus sovietų valdžiai, K. Čolokašvilis surinko partizanų būrį ir vadovavo sukilimui prieš sovietus, kuris baigėsi pralaimėjimu. Karo vadas kartu su artimiausiais bendraminčiais paliko gimtąją šalį 1924 metais. Per Turkiją jis pabėgo į Prancūziją, kur po ilgos ligos mirė 1930 metais. Vos K. Čolokašvilis paliko Gruziją, sovietų vadovybės įsakymu buvo sušaudyti jo šeimos nariai – motina ir žmona.

Nepriklausomo holdingo „Palitra Media“ programuotojų ir dizainerių sukurtas žaidimas turi kelis sudėtingumo lygius. Jį jau galima rasti internete.

Pralaimėjimo atveju ekrane atsiranda pagrindinis veikėjas K. Čolokašvilis, kuris ranka parėmęs galvą sėdi prie stalo ir klauso iš gramofono sklindančios gruziniškos melodijos. Sprendžiant pagal viską, veiksmas vyksta imigracijoje – šalia karo vado atidarytas langas, pro kurį matyti Eifelio bokštas. Ant sienos kabo Vladimiro Lenino portretas, į kurį įsmeigtas peilis.

Kompiuterinis žaidimas buvo pristatytas vadinamąją „okupacijos savaitę“, skirtą Raudonosios armijos įvedimo į Gruziją metinėms.