Dvidešimtmetės Catarinos Migliorini skaistybė internete sudomino 15 potencialių pirkėjų, tačiau didžiausią sumą pinigų pasiūlė vyras iš Japonijos, žinomas tik kaip Natsu, informuoja Australijos žiniasklaida.

Skelbiama, kad panelė C. Migliorini „pirkėjui“ bus perduota lėktuve, skrendančiame į Australiją. Merginą dokumentinio filmo kūrėjai ketina kalbinti prieš ir po skaistybės netekties įslaptintoje vietoje.

Dokumentinės juostos kūrėjas Jasonas Sisely, projekto ėmęsis dar 2009 metais ir sukėlęs nemenką pasipiktinimo bangą, kai Sidnėjuje ir Melburne iškabinėjo plakatus, skelbiančius „Ieškome skaisčių merginų“, teigia, jog panelė C. Migliorini dabar labai laiminga ir tikrai nesitikėjo tokio susidomėjimo.

„Aukcionas baigėsi vakar, Catarina labai džiaugiasi. Internetu ji kalbėjosi su savo šeima Brazilijoje, artimieji dėl jos taip pat labai džiaugiasi. Bet spėju, jog jie nesitikėjo, kad ji iškrės ką nors panašaus“, - tinklalapiui „Ninemsn“ sakė dokumentinio filmo kūrėjas.

Jis patikino, jog skaistybę mergina praras per ateinančiais kelias savaites, procesas filmuojamas nebus.

„Skrisime pas pirkėją į Australiją. Dėl paties dokumentinio filmo bei saugant privatumą, negalime atskleisti, kur tiksliai ir kada tai įvyks. Turiu kai kurias detales pasilikti juostai“, - teigia režisierius J. Sisely.

Kaip skelbia britų „The Daily Mail“, C. Migliorini sprendimas parduoti savo nekaltybę daugiausiai už ją pasiūliusiam pirkėjui nuskambėjo visame pasaulyje ir susilaukė tikrai ne pačių palankiausių vertinimų. Atsirado teigusių, jog mergina – paprasčiausia prostitutė.

Pati drąsuolė savo apsprendimą gina.

„Vertinu taip kaip verslo sandorį. Galėsiu keliauti, prisidėti prie dokumentinio filmo kūrimo ir dar gauti pinigų“, - „The Daily Mail“ cituoja brazilę.

„Jeigu taip pasielgi tik kartą gyvenime, nesi prostitutė. Juk jeigu pavyksta padaryti vieną vienintelę fantastišką nuotrauką, tai dar nereiškia, kad gali vadintis fotografu“, - dėsto mergina.

Režisierius J. Sisely tinklalapiui „Ninemsn“ sakė, jog, pagal aukciono taisykles, „pirkėjas“ privalės lytinio akto metu naudoti prezervatyvą. Be to, prieš sueitį jam teks pasitikrinti dėl lytiniu keliu plintančių ligų.

„Laukiu nesulaukiu žiūrovų reakcijos į filmą“, - šypsosi režisierius.