Josie Medlock neteko kantrybės išgirdusi, kad savivaldybei priklausančio namo, kuriame ji gyvena, remontas nebus užbaigtas iki Naujųjų Metų, niekais paversdamas jos planus sukviesti 14 šeimos narių prie ištaigingo kalėdinių pietų stalo.

Roderame, šiaurės Anglijoje, gyvenanti 59-erių metų našlė nesutiko priimti darbininkų atsiprašymo, užbarikadavo duris ir pasakė paleisianti juos tik Kalėdoms, bet tiktai tuo atveju, jeigu jie padarys, ką pažadėjo.

Į paniką puolę darbininkai iš mobiliojo telefono paskambino policijai ir netrukus į incidento vietą atskubėjo policijos pareigūnų būrys.

Tačiau jiems pasirengus šturmuoti pastatą, ponia J.Medlock, pasak laikraščių, per plyšį duryse, skirtą paštui įmesti, tarė: "Neketinu jų skriausti. Aš tik noriu pasiekti savo".

Ginčą padėjo išspręsti savivaldybės darbuotojai, pažadėję užbaigti darbus laiku, tačiau su kita statybininkų komanda.

"Tiesiog netekau kantrybės su jais", - pasak laikraščių, sakė ponia Medlock, turinti dvi dukras, 15 vaikaičių ir du provaikaičius.

"Beveik kasdien aš kėliausi 6 val. ryto, kad jie galėtų pradėti dirbti 8 val., o jie išvis nepasirodydavo. Baigėsi mano kantrybė. Netekau nuovokos iš baimės, kad namas per Kalėdas atrodys kaip tikras šiukšlynas", - sakė ji.