Filmukas, kuriame filmavosi gyvūnai-aktoriai, turėjo tapti vieno ūkio, kur ir įvyko kvapą gniaužianti drama, reklama. Trumputis filmukas buvo skirtas naujai Kanados televizijoje CBC dirbančio komiko ir režisieriaus Nathano Fielderio kuriamai laidai, kurioje jis bandys ant kojų pastatyti merdinčius verslus.

Vaizdo įraše, kuris internete pasirodė dar 2012 metų rugsėjį, ožka bando išlipti iš tvenkinio, tačiau jai niekaip nepavyksta. Į pagalbą ožkai atskuba paršelis, kuris narsiai šoka į tvenkinį ir padeda ožkai išlipti į krantą.

„Mano tikslas buvo Kalifornijos valstijos Oak Gleno mieste esantį ūkį paversti vietos traukos centru. Tam man reikėjo gyvūno, kuris taptų žvaigžde. Ir mes savo didvyriu pasirinkome paršelį“, - paaiškino N. Fielderis.

Kaip pasakoja pats išradingasis komikas, iš pradžių jo komanda bandė sumanymą įgyvendinti natūraliai ir nufilmuoti ūkyje gyvenanti paršelį, tačiau „pastarasis nebuvo pasirengęs“. Tada laidos kūrėjų komanda ir nusamdė profesionalų keturkojį aktorių. Bet ir jis žmones nuvylė, nes, nuleistas į vandenį, nesugebėjo paplaukti.

„Mes paprašėme narų pagalbos, jie mūsų herojų ir turėjo nukreipti, kur reikia, bet mažylis jų išsigando. Galiausiai iš plastiko turėjome pagaminti specialią pakylą, ant kurios ir tipeno paršelis. Po visų vargų savo sumanymą įgyvendinome“, - filmavimo detalėmis su žurnalistais noriai dalijosi komikas. Iš viso 30 sekundžių trukusį filmuką kūrė 20 žmonių komanda.