Kalba netaisyta

Juozas, vilnietis@hotmail.com, 06.07.2001 13:10

2 Tfu: O ka čia komentuoti? Komentuoti Steiblienės gyvenimą? Kiekvienas žmogus gyvena tokį gyvenimą, kokį jis nori gyventi arba susikuria. Teikti pasiūlymus Steibienei, kuom ji turi užsiimti toliau? Na, sorry, jei Seimo narys atėjęs į Seimą nežino ką veikti, išeitis viena - padėti mandatą ir susirasti kitokį, labiau prasmės turintį užsiėmimą.

Ar pateikti nuomonę dėl to, kad Seime turi būti po lygiai vyrų ir moterų. Čia mano nuomonė yra kategoriška - Seime turi būti specialistai ir motyvuoti žmonės, žinantys ko jie čia atėjo ir ką jie atėję padarys. Skirstyti juos į vyrus ir moteris ir samprotauti, kad jei staiga Seime padaugės moterų, tai jo darbas pagerės, yra mažų mažiausiai kvaila.

Nieko jis nepagerės, jei suplauks į jį moterėlės, kurios galvos, kad pagrindinis jų motyvas ir misija būti valdžioje yra tas, kad jos yra moterys. Tas pats taikoma ir vyrams, kurie mano kad jie turi būti Seime dėl to, kad turi gerus raumenis ar pan.

Kuo mažiau tokių nesusipratėlių kaip Steiblienė, kuri ateina į Seimą ir politiką pati nežinodama kodėl, tuo Lietuvai būtų geriau. Deja, atrodo, kurį laką dar geriau nebus...