Dažniausiai vadovaujamės teorijomis, tačiau 27 metų Bernardas Morkūnas su keliais bendražygiais VšĮ „Šiaurės miestelio technologijų parke“ (ŠMTP) sukūrė viską pakeisiantį startuolį „Think Toolkit“.

Idėją įgyvendinti padėjo Mokslo, inovacijų ir technologijos agentūros (MITA) kartu su partneriais įgyvendinamas projektas „Inovatyvaus verslo kūrimo skatinimas“ (INOVEKS). Nors šiuo metu „Think Toolkit“ pradinis produktas sukurtas, jie ieško investicijų tolimesniems darbams. Tiesa, šiuo metu programinė įranga yra testuojama keliose Lietuvos įmonėse.

„Jis pagreitina darbą, turi daugiau galimybių ir įvairių funkcijų, be to, tinka ir paprastam vartotojui, kuris tenori pasidžiaugti atostogų nuotraukomis, ir stambiai korporacijai, pavyzdžiui, 50 mln. eurų investiciją norinčiam pristatyti bankui“, - sako kūrėjas. Be to, pasinaudojant „Think Toolkit“, galima ne tik kurti prezentacijas, tačiau ir dalintis paruoštomis prezentacijomis ar jų dalimis.

Dabar ŠMTP pagalba sukurtą „Think Toolkit“ galima išmėginti nemokamai puslapyje www.thinktoolkit.com, o jei patiks – įsigyti licenciją vos už 99 JAV dolerius.

Projektas „Inovatyvaus verslo kūrimo skatinimas“ (INOVEKS) (Projekto Nr. VP2-1.4-ŪM-05-V-01-006) finansuotas Europos regioninės plėtros fondo ir Europos socialinio fondo lėšomis. Bendra projekto vertė - 2 785 200,13 Eur.