Airijos lietuviai ir kiti svečiai turės galimybę ne tik įsigyti tradicinių maisto produktų, kaimiško alaus, giros, verbų, amatininkų dirbinių bei unikalių suvenyrų, bet ir pamatyti folkloro ansamblių “Lietuviškas Dobilas” ir “Nalšia” pasirodymus, o Dublino Mažasis teatras pristatys spektaklio “Geltonų plytų kelias” premjerą.
 
Be to, mugės metu bus demonstruojami dokumentiniai filmai apie Lietuvos kultūrą, vyks tradicinių amatų dirbtuvės mažiems ir dideliems, viktorinos ir žaidimai, “4 vėjų” mokyklos vaikų pasirodymas.
 
Mugę atidarė Lietuvos žemės ūkio ministras Kazys Starkevičius, kuris į mugę atvyko su 10-ies žmonių delegacija – joje buvo Lietuvos ambasadorius Airijoje Vidmantas Purlys bei Airijos lietuvių bendruomenės pirmininkas Arūnas Teišerskis.
 
“Džiaugiuosi, kad šios mugės tradicija Airijoje stiprėja. Tai gražus renginys, pritraukiantis vis daugiau tautiečių, taip pat jaunųjų Lietuvos piliečių. Svarbu ir tai, kad ši mugė – taip pat airių, kitų tautų supažindinimas su Lietuvos tradicijomis” – džiaugėsi V. Purlys.
 
Šventės generalinis rėmėjas – tarptautinė pinigų pervedimų kompanija „MoneyGram“.

DELFI skelbė, kad savaitgalį http://www.delfi.lt/news/daily/emigrants/dubline-surmuliuos-net-dvi-kaziuko-muges.d?id=56317327">Airijos sostinėje pasidžiaugti pavasariu pakvies net dvi Kaziuko mugės , vyksiančios skirtingose miesto vietose. Viena mugė skelbia lankytojų lauksianti jau tradicine lietuvių susibūrimo vieta tapusiame viešbutyje Blanchardstown rajone, kita gi – didžiausiuose Airijos parodų rūmuose RDS miesto centre.