Klubo prezidentu išrinktas JAV kompanijoje „Chevron“ dirbantis Egis Rimkus, viceprezidente – Gintarė Karčiauskaitė iš investicinio banko „JP Morgan“.

„Šie jauni žmonės, baigę geriausius mokslus Amerikoje ir Didžiojoje Britanijoje, dirba tokiose kompanijose kaip „Deutsche Bank“ ar „Barclays“. Jie jau dabar itin aktyvūs, keliauja po visą pasaulį ir sudaro svarbias sutartis, o ateityje taps lietuvių finansų ir verslo elitu“, - DELFI pasakojo Lietuvos ambasadorius Didžiojoje Britanijoje Vygaudas Ušackas.

Anot jo, „Lithuanian City of London Club“ susitikimai vyks kartą per mėnesį. Skirtingose kompanijose dirbantiems finansininkams ir ekonomistams esą rūpi ne tik tarpusavyje pasidalinti savo patirtimi, bet ir padėti Lietuvai įsitvirtinti tarptautinėse rinkose.

Pavyzdžiui, per vieną neformalaus klubo susitikimą surengtoje darbo vakarienėje su Londone viešėjusiu Lietuvos premjero patarėju Sauliumi Spiečiumi buvo aptarti Vyriausybės prioritetai ir jų įgyvendinimas.

Klubo nariai žada neapsiriboti tik rimtais renginiais. Pavyzdžiui, balandį jie Londono teniso aikštynuose ketina surengti turnyrą, kuris turėtų tapti pirmuoju lietuvių teniso turnyru Didžiojoje Britanijoje.