Kaip DELFI pasakojo dvimečio mama ji savomis akimis negalėjo patikėti, kai viduryje baltos dienos prie sūnaus paspirtuko privažiavo sidabrinis BMW, kurio keleivė išlipo, pasiėmė mažylio paspirtuką ir lyg niekur nieko nurūko.

„Vaikas buvo šalia paspirtuko, žiūrėjo į fontanus prie „Thomas Phillips“ parduotuvės. Bandžiau vytis automobilį, bet pasukusi mašina padidino greitį. Įsidėmėjau tik numerio raides: HJN sidabrinis BMW universalas“, – neįtikėtina mamai.

Informacija apie cinišką vagystę moteris pasidalijo socialiniuose tinkluose: „Gal kas pamatys savo kieme apibūdinimus atitinkantį automobilį, arba gal kas nors pamatys, jog bandomas parduoti sūnaus paspirtukas“.

Pasak mamos, iš sustojusio sidabrinio BMW išlipusi keleivė moteris buvo tamsiais iki pečių plaukais. Pavogtas paspirtukas – žalias Micro Mini 3 in 1. Prie rankenos, kuri matyti vaizdo įraše, dar galima uždėti sėdynę, arba pakeisti į aukštesnę, skirtą vyresniam vaikui.

Įvykis užregistruotas policijoje. Pasak pareigūnų, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl atviros vagystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (805)