A. Šikšta ir VU TVM bendradarbiauja ne pirmą kartą - prieš kelerius metus jis šioje verslo mokykloje skaitė strateginės rinkodaros ir strateginių pardavimų kanalų vadybos paskaitas, kelerius metus dirbo mokyklos taryboje. VU TVM vadovu A. Šikštą paskyrė laikinai einantis Vilniaus universiteto rektoriaus pareigas prof. habil. dr. Jūras Banys.

Šiemet vasarį A. Šikšta paliko didžiausios šalyje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO LT generalinio direktoriaus postą, kurį užėmė nuo 2004-ųjų. Prieš tai jis buvo pirmojo Lietuvoje po Nepriklausomybės atkūrimo savarankiško užsienio kapitalo banko AB Bankas „Hansabankas" steigėjas, šio, o vėliau ir dar dviejų jungtinių bankų - Hansa-Lietuvos Taupomojo Banko (vėliau - „Swedbank") - valdybų pirmininkas. Jis taip pat turi darbo Atviros Lietuvos fonde ir užsienio bendrovėse patirties.

Nuo šių metų A. Šikšta yra Vidurio ir Rytų Europos ekonominės plėtros instituto (CEED Institute) Varšuvoje valdybos narys. Spalį jis tapo ir Susisiekimo ministerijai pavaldaus Lietuvos radijo ir televizijos centro (Telecentro) valdybos nariu.