Eismo įvykio metu žuvo automobilio "Rover 75" keleiviai: 14-metė mergaitė ir 6 metų berniukas. Policijos duomenimis, tai broliukas ir sesė. Automobilį vairavo jų mama.

Nukentėjo automobilio „Rover 75“ vairuotoja (gyvenanti Utenos rajone) ir kartu važiavusi 31 metų moteris, taip pat nukentėjo ir automobilio „Audi A6“ vairuotojas (Utenos gyventojas), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę. Iš jų sunkiausiai sužalota žuvusiųjų vaikų mama - ji reanimacijoje.

„Ką tik sužinojom apie nelaimę – rankos kojos užtirpo“, - DELFI sakė Leliūnų seniūnijos gyventoja, nenorėjusi, kad minėtume jos vardą ir pavardę. Ji asmeniškai pažinojo abiejų vaikų netekusią moterį, kuri dabar komoje.

„Prieš pusmetį vargšė palaidojo vyrą – pasikorė, o dabar dar ir šita nelaimė. Kas dabar tuos vaikelius palaidos? Kiek žinau, ji ir mamos neturi, tik, atrodo, brolį. Reikės bandyti ieškoti kitos žuvusių vaikų senelės, kuri Utenoje gyvena“, - sakė DELFI pašnekovė.

Kokia dar keleivė vyko su automobilį vairavusia vieno Leliūnų seniūnijos kaimo gyventoja Rasa, pašnekovė negalėjo pasakyti. Kiek girdėjo, kavinėje dirbusi našlė su abiem vaikais vakare susitvarkė ir vykdama namo pavežėjo draugę, tačiau nėra tuo tikra.

„Kas dabar gali pasakyti, kaip ten buvo. Man labai tų vaikelių ir vargšės moters gaila, nes ir taip sunkiai kapanojosi, o dabar dar avarija“, - jaudinosi Leliūnų seniūnijos gyventoja.