Šiaulių apygardos teismas 25-erių Laimoną Kirną, 39-erių Renaldą Taločką ir 31 metų Rimą Krivicką pripažino kaltais dėl nužudymo ir viešosios tvarkos pažeidimo.

L. Kirna pataisos namuose turės praleisti 10 metų, R. Taločkai skirta metais ilgesnė laisvės atėmimo bausmė, R. Krivickas nuteistas 15 metų nelaisvės. Šiaulių apygardos teismo posėdžių salės stikliniame užtvare visi trys teisiamieji, skaitant nuosprendį, tarpusavyje šnekučiavosi, šypsojosi. Po posėdžio išvedami iš salės R. Taločka ir L. Kirna bandė slėpti veidus po gobtuvais. R. Krivickas, skirtingai nei nusikaltimo bendrininkai, nesislapstė, jo geros nuotaikos nesugadino ir paskelbtas nuosprendis — kalėjimas penkiolika metų.

Praėjusių metų gegužę, kai nukentėjusysis dar vegetavo ištiktas komos, Lietuvos apeliacinis teismas šiuos šiauliečius buvo nuteisęs dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo ir viešosios tvarkos pažeidimo, tačiau po to, kai šių vyrų sumušto ir daugiau nei 3 metus vegetavusio šiauliečio Daivaro Pašviesčio širdis nustojo plakti pernai rugpjūčio 3-iąją, Lietuvos Aukščiausiasis Teismas panaikino ankstesnių teismų sprendimus ir atnaujino procesą, o nuteisti chuliganai buvo apkaltinti nužudymu bei viešosios tvarkos pažeidimu ir prieš teismą stojo iš naujo.

Daivaras žiauraus išpuolio auka tapo 2007-ųjų balandžio 29-osios popietę Šiauliuose, kai trys banditai sumušė jį dėl neva subraižyto L. Kirnos motinos automobilio.