Aplinkos apsaugos departamentas praneša, kad viskas įvyko prieš 14 val. pačioje Šilutėje, Tulpių g. Čia šalia Šyšos upės įsikūrusi miesto ligoninė, Socialinių paslaugų skyrius ir Aplinkos apsaugos departamento padalinys.

„Socialinių paslaugų skyriaus darbuotojos pastebėjo vyrą, kuris susiklosčius nelaimingoms aplinkybėms atsidūrė upėje. Viena moteris atbėgo kviesti pagalbą, o kita užbėgo ant tilto. Iš čia buvo aiškiai matyti, kad po vandeniu yra paniręs vyras“, – pasakojo Vitalijus Gutauskas.

Aplinkosaugininkai, išgirdę kas nutiko, nieko nelaukdami iš automobilio čiupo virvę. V. Gutauskas liko krante ir laikė virvę, o kitą virvės galą prisirišęs M. Mačiulis, nusimetęs uniformą, nėrė į ledinį vandenį gelbėti skęstančiojo.

Iš vandens ištrauktas 1972 m. gimęs vyras jau neberodė jokių gyvybės ženklų. Nepaisant to, aplinkosaugininkai vyrą pradėjo gaivinti. Atskubėjus medikams ir ugniagesiams, paaiškėjo, kad žmogų departamento pareigūnams pavyko atgaivinti. Jis išvežtas į ligoninę, juo rūpinasi Šilutės medikai.

Į įvykio vietą buvo atskubėję ir ugniagesiai gelbėtojai su valtimi, tačiau pareigūnų pagalbos neprireikė.

AAD pareigūnai V. Gutauskas ir M. Mačiulis išgelbėjo žmogų
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją