Skaudi avarija įvyko ankstų sekmadienio rytą, prieš 8 val., Kelmės rajone, ties Rykantų kaimu. Susidūrus „Audi 80“ ir „BMW 33D“, žuvo du jauni vaikinai ir penkiolikos metų mergaitė. Kartu su jais automobiliu važiavusi keturiolikmetė itin sunkios būklės. Iš pradžių ji buvo išvežta į Šiaulių ligoninę, po to – į Kauno klinikas. Jos būklė vis dar labai sunki, medikai kovoja dėl jos gyvybės.

Dėl avarijos tyrimą pradėję policijos pareigūnai netruko išsiaiškinti „Audi“ važiavę jaunuoliai – Raseinių rajono gyventojai. Sužinoję apie tragediją artimieji sutriko: niekas nesitikėjo, kad jauni vaikinai ir paauglės taip toli nuo namų.

Pareigūnų turimais duomenimis, paauglės turėjo neišvykti taip toli. Jų artimieji mergaitės išleido žinodami, kad jos nori palankyti vienos močiutę. Tačiau pas močiutę taip ir nenuvyko.

Pirminiais tyrimo duomenimis, žuvęs jaunas „Audi“ vairuotojas galėjo sukelti tragišką avariją.

BMW vairuotojas gydomas Kelmės ligoninėje. Kartu su juo važiavusi keleivė, patyrė lūžius. Po medikų suteiktos pagalbos, ji išleista gydytis į namus, tačiau reikės dar ne vienos medikų apžiūros.

Policijos pareigūnai aiškinasi, kur iš tiesų buvo išvykę jaunuoliai, tyrimui praverstų bet kokia pagalba žmonių, kurie žino ką iš tiesų veikė jaunuoliai iki avarijos.