Lietuvą sukrėtusi istorija Raseiniuose įvyko per užpraeitas Kalėdas. Tądien į ligoninę komos būklės pristatyta žiauriai sumušta 2 metų mergytė. Už grotų netrukus atsidūrė tiek jos 19-metė motina, tiek 22 metų sugyventinis.

Vėliau, aiškinantis aplinkybes, tyrėjai nustatė, kad mažametę greičiausiai sužalojo tik sugyventinis Vytautas Juškevičius. Pagal kaltinimą, jis mažiausiai vieną kartą trenkė mažylei į pilvą, taip ją sunkiai sužalodamas. Mergaitės gyvybę medikams vos pavyko išgelbėti, sąmonę ji atgavo tik po 2 savaičių.

Įvykio rytą mergaitės mama buvo namuose, vonios kambaryje. Išgirdusi savo dukros riksmą ji iš karto atbėgo į kambarį, bet mergaitę jau rado sukniubusią ant grindų.

Motina iškart po įvykio suimta mėnesiui, vėliau paleista į laisvę su apykoje, o galiausiai įtarimai jai visiškai panaikinti.

Bando ištrūkti į laisvę

Šiuo metu dėl sunkaus bejėgiškos būklės mažamečio sveikatos sutrikdymo teisiamas tik V. Juškevičius. Jis niekada savo kaltės nepripažino, o dabar bando ištrūkti į laisvę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją