Anot policijos, apie 23 val. buvo gautas pranešimas, kad Geležinio Vilko gatvėje automobilis rėžėsi į prie sankryžos sustojusius 3 automobilius. Transporto priemonės po smūgio buvo sumaitotos.

Anot Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus, prispaustų žmonių avarijos metu nebuvo.

Medikai apžiūrėjo eismo nelaimę sukėlusį vairuotoją.

Pirminiais duomenimis, kaltininkas neblaivus, jis pirmu kartu į alkotesterį įpūtė 2,07 prom.

Papildyta

Pasirodo, kad avariją sukėlė girtas „Ford“ vairuotojas, jis rėžėsi į tris automobilius: VW, „Renault“ ir dar vieną „Renault“. Kaltininkas ne tik žiauriai sumaitojo transporto priemones, bet nulaužė kelio ženklą ir apgadino šviesoforą.

Pirminiais duomenimis, į nelaimės vietą pirmieji atvyko medikai, visai netrukus į pagalbą atvyko ir Viešojo saugumo tarnybos (VST) pareigūnai, jie stipriai padėjo policininkams užtikrindami kitų automobilių eismą.

Pareigūnai aiškinasi avarijos aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)