Pirminiais duomenimis, apie 21.31 val. BMW automobilio nesuvaldęs vairuotojas pateko į žiaurią avariją.

Policija teigė, kad po eismo įvykio automobilyje liko įkalintas vairuotojas, kuriam reikia skubios medikų ir ugniagesių pagalbos.

Liudininkai teigia, kad automobilis rėžėsi į dešinėje pusėje esantį atitvarą, nuo smūgio atšokusi transporto priemonė dar kartą trenkėsi į atitvarą tik kairėje pusėje.

Automobilis liko stovėti už 60 metrų nuo pirmojo smūgio vietos. Viduryje gatvės, dar už 40 metrų nuo automobilio, nuskriejo BMW variklis.

Anot pranešėjo, automobilis dar ir užsidegė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad į įvykio vietą atvykę gelbėtojai išvadavo vairuotoją ir perdavė medikams. Anot jų, degimas nebuvo nustatytas.

Iš BMW automobilio išvaduotas vyras, pirminiais duomenimis, sunkios būklės, jis buvo be sąmonės. Medikai nukentėjusįjį skubiai išgabeno į ligoninę.

Bus papildyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (296)