Pirmadienį apie 22 val. 20 min. Zarasų rajone, Antalieptės miestelyje, užsiliepsnojo 2 sublokuoti mediniai gyvenamieji namai. Gaisro metu nudegė vieno namo stogas, išdegė pusė namo vidaus, apdegė kito namo stogas ir skliautas. Lokalizavus gaisrą, viename name buvo rastas gaisre žuvusio 69-erių metų vyro kūnas. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 17 val. gaisras kilo Vilniuje, Didžiojoje gatvėje, J. Tallat-Kelpšos konservatorijoje. Atskubėjus ugniagesiams, iš trijų aukštų pastato rūko dūmai, o antrame aukšte esančiame staliaus kambaryje degė baldai. Dar iki ugniagesių atvykimo iš pastato buvo išvesti 8 vaikai ir viena mokytoja. Per gaisrą išdegė ir buvo išardyta dalis grindų, apdegė sienos, aprūko šalia esantis sandėliukas. Įvykis tiriamas.

Vakar anksti ryte apie 6 val. 10 min. Vilniaus rajone, Sudervės kaime, užsidegė automobilis „Audi 80“. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna, tad jos išgelbėti nepavyko. Automobilis sudegė nepataisomai.

Dar vienas automobilis šiąnakt apie 1 val. 10 min. užsiliepsnojo Vilniuje, Subačiaus gatvėje. Čia taip pat nepataisomai sudegė automobilis „Audi 100“, o šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Apie 16 val. 55 min. gaisras kilo Raseinių rajone, Paalsio kaime, individualiame gyvenamajame name. Gaisro metu sudegė medinio namo stogas, išdegė vidus su čia buvusiais namų apyvokos daiktais. Išgelbėti pavyko tik šalia stovintį sandėliuką. Įvykis tiriamas.

Šiąnakt po vidurnakčio gaisras kilo Kalvarijos savivaldybėje, Suvalkėlių kaime, Kalvarijos savivaldybei priklausančiame bute. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna jau degė dalis medinio namo. Per gaisrą išdegė vienas kambarys ir jame buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės dar tikslinamos.