Rugpjūčio 28-osios naktį, apie 3 val., Vilniuje, Laisvės pr., iš parduotuvės-sandėlio, kūju išdaužus langą, buvo pavogta mobiliojo ryšio telefonai ir planšetiniai kompiuteriai.

Rugsėjo 29 d., apie 3 val., buvo įsibrauta į parduotuvę Ukmergės g., Vilniuje ‒ plaktuku išdaužus langą, buvo patekta į parduotuvės vidų ir pavogta mobiliojo ryšio telefonai bei planšetiniai kompiuteriai.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus tyrėjai, reaguodami į pasikartojančias tokio pobūdžio nusikalstamas veikas, nedelsdami ėmėsi visų būtinų veiksmų siekiant nustatyti nusikalstamą veiką įvykdžiusius asmenis. Atlikus kompleksinius slaptus ikiteisminio tyrimo veiksmus, buvo nustatytas asmuo, įtariamas šiomis vagystėmis.

Spalio 26 d., apie 2 val. 40 min., įtariamasis buvo sulaikytas su įkalčiais iškart po to, kai kūju išdaužė langą ir įsibrovė į parduotuvę, Žaltakalnio g., Plungėje, ir pavogė 26 mobiliojo ryšio telefonus „Apple iPhone“, kurių bendra vertė siekia apie 30 000 eurų.

Paaiškėjo, kad sulaikytasis – trisdešimtmetis Ukrainos pilietis (gimęs 1991 m.). Įtariamajam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėn.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)