Marijampolės apskr. policija praneša, kad operacijos metu kriminalistai bei VPK Reagavimo skyriaus pareigūnai magistraliniame kelyje A5 KaunasMarijampolėSuvalkai stabdė iš Lenkijos Respublikos atvykusį visureigį „Toyota RAV“, kuris, kriminalistų turimais išankstiniais duomenimis, buvo vogtas.

Marijampolės apskr. VPK Reagavimo skyriaus bei Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnų profesionalumo dėka visureigis magistraliniame kelyje buvo žaibiškai užblokuotas bei jo vairuotojas priverstinai išlaipintas iš transporto priemonės, taip užtikrinant eismo dalyvių saugumą, o visureigio vairuotojui atimant net menkiausią galimybę sprukti nuo jį stabdančių policijos pareigūnų.

Netrukus Marijampolės apskrities ribose, tame pačiame magistraliniame kelyje A5, buvo sustabdyta ir visureigį galimai lydėjusi transporto priemonė, o jos vairuotojas sulaikytas. Po sulaikymo paaiškėjo, kad visureigiui „Toyota RAV“ Čekijoje yra paskelbta tarptautinė paieška, kaip vogtos transporto priemonės.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 189 str. 2 d. Abu asmenys sulaikyti bei pristatyti į Marijampolės apskr. VPK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją