Ankstyvą antradienio rytą VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai, patruliavę kelyje Suvalkai–Marijampolė, ties Salaperaugio kaimu Kalvarijos savivaldybėje patikrino į degalinę užsukusį automobilį „Audi A3“ lietuviškais registracijos numeriais.

Pasieniečius sudomino keleivis. Vyrui buvo sužalotas veidas, po viena akim matėsi kraujosruva, ant viršutinių drabužių – senų kraujo pėdsakų.

33-ejų klaipėdietis paaiškino, kad su pažįstamais vyrais vykdamas iš Danijos susikivirčijo ir susimušė. Su kuo tiksliai kilo konfliktas, jis nepaaiškino ir niekam pretenzijų nepareiškė.

Patikrinę asmens duomenis policijos informacinėje sistemoje, VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad automobilio „Audi A3“ keleivis yra nuteistas už nusikalstamą veiklą, jo paiešką lapkričio 10 d. paskelbė Klaipėdos policija.

Pasieniečiai ieškomą vyrą sulaikė ir perdavė Kalvarijos policijos pareigūnams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją