Birželio 5 d., apie 2 val. 30 min. nakties, įsibrovus į Taikos pr. esančio baro patalpas, iš kasos aparato pavogta apie 50 eurų. Nuo lentynos dingo keturi alkoholinių gėrimų buteliai, o nuo baro – 15 pakelių įvairių cigarečių.

Ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėję Klaipėdos policijos pareigūnai tą pačią dieną sulaikė 1993 m. gimusį įtariamąjį. Teismas jam skyrė suėmimą 3 mėnesiams.

Įtarimai vyrui kol kas pateikti tik dėl vagystės iš baro bet pareigūnai neatmeta galimybės, kad jis per mėnesį uostamiestyje galėjo įvykdyti ar pasikėsinti įvykdyti net 10 įvairių vagysčių.

Vienas ikiteisminis tyrimas pradėtas, gavus pareiškimą, kad gegužės 2 d. apie 16 val. Taikos pr. iš parduotuvės pavogtas telefonas „iPhone“.

Taip gauti 4 pranešimai dėl prie įvairių įstaigų paliktų elektrinių paspirtukų vagysčių ir pora pranešimų dėl prekių vagysčių iš prekybos centrų.

Gegužės 11 d. apie 12.30 val. vos per 15 minučių iš autobuso „Mercedes- Benz Evobus“ buvo pavogta bilietų ir pinigų už beveik 200 eurų, o kitą dieną iš Šilutės pl. palikto neužrakinto automobilio „Mercedes-Benz“ buvo pavogta piniginė su 1800 eurų.

Pastovios gyvenamosios vietos neturintis, nedirbantis vyras policijos pareigūnams žinomas itin gerai – jis net 27 kartus teistas už vagystes, sukčiavimą ir kitas turtinius nusikaltimus.

Paskutinis, įsiteisėti dar nespėjęs, teismo sprendimas jam buvo paskelbtas gegužės 11 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją