Prokuratūra praneša, kad gegužės mėnesį kaltinamasis, važiuodamas vienu automobiliu su nukentėjusiuoju, paprašė šio paskolinti automobilį.

Skolinti žmonai priklausančio automobilio „Chrysler Grand Voyager“ nukentėjusysis nesutiko, todėl tarp vyrų kilo konfliktas.

Kaltinamasis, siekdamas pagrobti automobilį, nukentėjusiajam sudavė ne mažiau kaip 11 smūgių į įvairias kūno vietas, o tada nutempė kūną į miško gilumą, kad niekas nerastų. Iš aukos kišenių žudikas pasisavino automobilio raktus, piniginę su 20 eurų bei raktų ryšulį. Paskui sėdo į „Chrysler“ ir nuvažiavo. Bylos duomenimis, pagrobtas automobilis buvo paliktas viename kieme, o žudikas nubėgo slėptis į mišką.

Ikiteisminį tyrimą atliko Marijampolės Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, vadovavo Kauno apygardos prokuroras.

Jurbarkietis kaltinimas nužudymu dėl savanaudiškų paskatų ir plėšimu. Griežčiausia bausmė už šiuos nusikaltimus – laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba iki gyvos galvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją