„Automobilį vijosi policijos automobilis. BMW vairuotojas, nesuvaldęs automobilio, įvažiavo į gyventojo sodybą ir apvertė automobilį“, - pasakojo DELFI avarijos liudytojas.

Policijos paregūnų duomenimis, gaudynės Vilkaviškio rajone vyko šetadinį apie 19.35 val.

Marijampolės apskrities budintis sulaukė policijos patrulių informacijos, kad Vilkaviškio r. jiems nestojo tamsios spalvos automobilis „BMW X5“.

Maža to, BMW milžinišku greičiu Bebrininkų kaimu lėkė tol, kol Žiūrių gatvėje įlėkė į namo kiemą ir, išvartęs tvorą ir kelis namo savininko medžius, apvirto.

DELFI skaitytojas nurodė, kad pagal numerius, BMW priklauso Vokietijo piliečiui. Policijos pareigūnai tą patvirtino - buvo nustatyta, kad automobilį vairavo visai ne jo savininkas. Automobilis „BMW X5“ yra vogtas Vokietijos Federacinėje Respublikoje.

Vairuotojas A. M., gimęs 1983 m., oficialiai neturi pastovios gyvenamosios vietos. Vyrukas po automobilio skrydžio dėl pilvo sumušimo buvo pristatytas į Vilkaviškio ligoninės priėmimo skyrių. Po apžiūros buvo išleistas gydytis ambulatoriškai.

Įvykį tiria policijos pareigūnai.

DELFI dėkoja skaitytojui už nuotrauką ir informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)